TARIEVEN

Vrijwel al mijn opdrachten of projecten zijn maatwerk: iedere te corrigeren of te schrijven tekst is natuurlijk anders qua omvang, inhoud, complexiteit en wens van de klant. Het aantal benodigde uren zal dus per opdracht verschillen. Wil je vooraf graag een idee van de prijs hebben, dan kan ik altijd een offerte op maat voor je maken.

Op basis van de toegestuurde tekst of de afgesproken opdracht mail ik je een snelle (normaal gesproken binnen 24 uur), heldere en natuurlijk vrijblijvende prijsopgave én de termijn waarbinnen ik je tekst kan aanleveren. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Ter indicatie: mijn gebruikelijke uurtarief is € 50,00 (exclusief btw en eventuele reiskosten).

Stripppenkaart

Wanneer je regelmatig van de diensten van Backspace Tekstredactie gebruik denkt te maken, is het een goed idee om een strippenkaart voor een x aantal uren aan te schaffen. Hiermee voorkom je dat je voor iedere relatief kleine opdracht een losse factuur ontvangt en moet overmaken. En bovendien profiteer je van een gereduceerd tarief. Win-win dus! Je kunt hierbij kiezen uit bundels van 5, 10, 15 of 20 uren. Je koopt een strippenkaart altijd vooraf.

De prijzen van de strippenkaarten *) zijn als volgt:

 • 5  uur – € 240,00 (€ 48,00 per uur)
 • 10 uur – € 460,00 (€ 46,00 per uur)
 • 15 uur – € 660,00 (€ 44,00 per uur)
 • 20 uur – € 840,00 (€ 42,00 per uur)

Je ziet het: hoe meer uren je afneemt, hoe meer korting op mijn uurtarief!

*) alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief btw.

Nog even de voordelen op een rijtje:

 • Je ontvangt slechts één factuur per strippenkaart in plaats van een losse factuur voor iedere opdracht.
 • Vooral handig als je regelmatig kleine opdrachten hebt.
 • Je maakt gebruik van een speciaal, gereduceerd uurtarief!
 • Hoe meer uren op je strippenkaart (minimaal 5, maximaal 20 uren), hoe hoger je korting.
 • Je hebt altijd je vaste tekstredacteur of -schrijver op wie je kunt rekenen.
 • Ik houd de gemaakte uren bij in Rompslomp en stuur je iedere maand een overzicht van hoeveel uren ik heb besteed en hoeveel saldo je nog over hebt (behalve wanneer er die maand geen uren zijn gebruikt).
 • Je uren blijven maar liefst 2 jaar geldig.
 • Je zit niet vast aan een contract. Is je strippenkaart op, dan wordt deze niet automatisch verlengd, maar kies je er zelf voor of je een nieuw aantal uren wilt vastleggen.
Speciaal tarief voor corrigeren scriptie

Backspace Tekstredactie wordt regelmatig ingeschakeld voor het controleren, corrigeren en redigeren van (afstudeer)scripties. Heel verstandig om je scriptie, verslag of onderzoeksrapport, waar je zo veel tijd aan hebt besteed, met een frisse blik te laten bekijken. Het zou natuurlijk zonde zijn als je cijfer onnodig lager uitvalt doordat je foutjes in je tekst over het hoofd hebt gezien …

Maar ik begrijp dat het budget van de gemiddelde student nog niet heel riant is. Vandaar dat voor de correctie van je scriptie een speciaal studenten-uurtarief geldt: je betaalt in plaats van de gebruikelijke € 50,00 per uur exclusief btw een tarief van € 36,50 per uur inclusief btw. Vooraf stuur ik je uiteraard een offerte op basis van het ingeschatte aantal uren dat ik voor je scriptie nodig denk te hebben. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Gun jezelf en je scriptie die extra check. It will be worth it!