Referenties

Backspace Tekstredactie werkt voor zowel bedrijven als particulieren en heeft inmiddels al heel wat mensen mogen helpen op tekstgebied! Hieronder een aantal van hun reacties.

Backspace Tekstredactie heeft ons prima geholpen bij het corrigeren van onze website, mailing en flyer!

Tonnie Vos Gearbox Services (www.versnellingsbakrevisie.nl)

Wilma, dank je wel voor al het werk dat je hebt verricht voor mijn website. Je dacht met me mee en zorgde ervoor dat alles in duidelijke en goede taal op de site kwam. Daarnaast was het erg fijn dat je ook het invoerwerk voor je rekening nam. Ik zal in de toekomst zeker vaker gebruik maken van je diensten!

Sjang van Vught – eigenaar Van Vught Financieel Risicobeheer, voor Administratie, Verzekeringen en Bedrijfsadvies (www.vanvughtfinancieelrisicobeheer.nl)

Backspace Tekstredactie heeft de websiteteksten van hvmedia.nl voor mij geredigeerd. De snelheid waarmee dit werd gedaan, was fantastisch. Op deze manier vertel ik op mijn website precies mijn verhaal, alleen wel met de juiste punten en komma’s. Backspace Tekstredactie handelt snel, deskundig en is voordelig, zeker een aanbeveling waard!

Henri Verhagen – internet marketing bureau HV Media (www.hvmedia.nl)

Wilma heeft eerst mijn hele site bekeken op taal- en spellingsfouten en de teksten waar nodig herschreven. Ik kan zelf best leuk schrijven, alleen de taalfoutjes hoopten zich op. Ook heeft Wilma al mijn folders geschreven en ingedeeld, waar ik erg blij mee ben. Ze heeft altijd waardevolle tips waar ik goed mee uit de voeten kan. Ze denkt ook goed mee over de lay-out en duidelijkheid van mijn website. Wilma bedankt!

Leonie van der Linden – Power Yoga Mindfulness Center (www.power-yoga-mindfulness-center.nl)

We zijn bezig met het opzetten van een website. Als techneut ben ik achter (of is het voor?) de pc gaan zitten en heb de concepttekst bedacht. Ik kreeg het advies om mijn tekst te laten corrigeren c.q. redigeren om het voor de bezoekers van onze site interessant en leesbaar te maken. Via Facebook ken ik Wilma Vos. Even een privéberichtje naar Wilma en nog dezelfde dag waren we het eens en ging Wilma aan de slag. Wilma verstaat de kunst om een tekst te optimaliseren met behoud van de sfeer die de klant met de tekst wil uitstralen. De samenwerking met Wilma was kort maar leuk en leerzaam. Op naar de volgende samenwerking, misschien wel een brochure!

Wouter van Vliet – Van Vliet BouwKennis (www.vanvlietbouwkennis.nl)

Wilma, super bedankt voor al je meedenken en het corrigeren van de teksten van onze website. Je keek niet alleen naar de punten en komma’s, maar ook of de lay-out klopte en de zinsopbouw correct was. Mede dankzij jou hebben we nu een site waar we trots op mogen zijn! Daarom zullen we je zeker aanbevelen bij anderen!

CBS De Hoeksteen Wijk en Aalburg (www.dehoeksteencbs.nl)

Na een tip van onze trainer Ilse Lodder hebben wij contact opgenomen met Backspace Tekstredactie. Voor de nieuwe website van Stichting Omgaan met Pesten wilden wij de teksten graag in één stijl en beter geschikt voor het web. Bovendien hadden wij een strakke deadline. Wilma heeft onze uitdaging aangenomen en binnen één week onze volledige website geredigeerd. Zij stelde voor om rechtstreeks in de testversie van onze nieuwe website te werken, wat ons veel werk bespaarde. Ze heeft de hele site op stijl bekeken en de teksten waar nodig herschreven. Daarnaast gaf ze waardevolle tips, dacht mee over de lay-out en lette op of alle links goed werkten. De samenwerking met Wilma was intensief, maar prettig en snel! Ze is deskundig en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Caroline van Bommel – websiteredactie en bestuurslid Omgaan met Pesten (www.omgaanmetpesten.nl)

Backspace Tekstredactie heeft voor het Landelijk Platform Nabestaandenzorg de tekst van de website herschreven. We wilden vooral heel duidelijk maken wat we doen en waar we voor staan. Wilma verstaat haar vak en heeft met grote betrokkenheid de juiste woorden gevonden. Hartelijk dank daarvoor, Wilma.

Corine Diek – LPN (www.landelijkplatformnabestaandenzorg.nl)

Voor het redigeren van onze schoolgids hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Backspace Tekstredactie. Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke benadering, de prettige samenwerking, de snelle reacties en het eindresultaat.

De Cirkel (school voor zeer moeilijk lerende kinderen) te Gorinchem (www.decirkelzml.nl)

Wilma heeft voor ons de teksten voor onze website, die we zelf hadden geschreven, beoordeeld, gecorrigeerd en geredigeerd. Omdat het opzetten van een nieuw bedrijf en de daarbij behorende website al tijdrovend genoeg is, zijn voor ons de snelle reactie op onze aanvraag, het meedenken en de tips, maar vooral ook de correcte en snelle oplevering van de opdracht een reden om zeker nogmaals gebruik te maken van de diensten van Backspace Tekstredactie.

Richard van der Beek, Combiworks – Advies en behandeling van houtaantasters (www.houtworm.com)

De samenwerking met Wilma was perfect in alle opzichten. Snel, correct en goed geregeld. Een echte aanrader!

Nico van Vliet – Hofstede Makelaardij (www.nicovanvliet.com)

De samenwerking met Wilma heb ik als erg prettig ervaren en ze gaf goede adviezen. Ondanks de vele wijzigingen en aanpassingen heeft ze die telkens weer op een kundige manier doorgevoerd.

Jacqueline van Zanten – KAMbode BV (www.kambode.nl)

Hulp nodig bij je sollicitatiebrief? Zeker doen! Heb ik ook gedaan. Uitstekend geholpen door Wilma en … met resultaat! Helemaal blij met mijn nieuwe baan!

Bea Branderhorst

Wat is het heerlijk om te worden geholpen als je zelf absoluut niet kunt schrijven. Wilma heeft mij geholpen met het redigeren van de tekst voor mijn website. Ze heeft zo mooi verwoord wat ik heb opgeschreven. Ik zal haar zeker bij iedereen aanraden!

Toos Schouten – Trainer Hormoonfactor en Oerslank Coach  (www.eetlogisch.nl)

We hebben onlangs de teksten van de nieuwe website van ons administratie- en advieskantoor laten herschrijven. We hadden zelf al wel veel teksten, maar het geheel was niet samenhangend en niet goed leesbaar geschreven. Wilma is met onze teksten aan de slag gegaan, en hoe! De site leest nu lekker, is superduidelijk en nodigt uit om verder te lezen. Wilma heeft ook gezorgd voor pakkende slogans en ze heeft meegedacht in de te maken stappen, waardoor het ook echt voelt als een gezamenlijk traject, met vanuit Wilma net dat puntje op de spreekwoordelijke i. Wilma, bij deze super bedankt! We zijn erg blij met het eindresultaat.

Twan van de Wiel – Administratie- en Advieskantoor TvdW (www.twanvandewiel.nl)

Wilma is snel, correct en erg prettig om mee te werken. In korte tijd heeft mijn website net die woorden gekregen die ik zelf niet zo op papier kreeg.

Ilse Lodder – Praktijk SamSam (www.praktijksamsam.nl)

Heel tevreden over de samenwerking. Wilma komt haar woord altijd na. Ze corrigeert niet alleen, maar zorgt ook voor mooie zinnen en een goedlopende tekst. In de toekomst zullen wij van Riez! zeker nog eens van de diensten van Backspace gebruik maken.

Rianne Duizer – kledingzaak Riez! (www.riez.eu)

Backspace Tekstredactie heeft twee keer teksten voor Tender Nabestaandenzorg en Tender, ondersteuning voor senioren geredigeerd en gecorrigeerd. Allereerst een introductietekst over de werkzaamheden van Tender, die op de website van een uitvaartondernemer kwam te staan.
En de tweede keer een nieuwjaarsbrief naar alle contacten van Tender Nabestaandenzorg en Tender, ondersteuning voor senioren. Deze brief moest binnen een paar uur verstuurd worden, dus er was veel haast bij geboden. Behalve dat alle teksten kundig, mede door Wilma’s kennis van dit vak, aangepast werden, was ook de strakke deadline geen probleem. Ik zou zeker Backspace Tekstredactie aan iedereen kunnen aanbevelen.

Tenny Jonkers – Tender Nabestaandenzorg en Tender, ondersteuning voor senioren (www.tender-nabestaandenzorg.nl en www.tender-seniorenondersteuning.nl)

Backspace verricht een aantal werkzaamheden voor First Class Entertainment. Zo redigeert zij alle webteksten, schrijft zij de teksten voor onze folders en leaflets en bedenkt (indien van toepassing) kreten en slogans voor onze producten. Dit alles naar volle tevredenheid en tegen concurrerende tarieven.
Wij zijn erg in ons sas met Backspace!

Herman en Alice van Diejen – First Class Entertainment (www.firstclassentertainment.nl en www.vestinggolf.nl)

Wilma, tot nu toe ben ik blij dat we mogen samenwerken. De teksten zijn keurig en de service is goed en snel. Opmerkelijk hoe snel jij je onze vaktermen eigen hebt gemaakt.

Erwin van Herwijnen – Tree Ground Solutions (www.treegroundsolutions.nl)

Wilma heeft heel goede teksten gemaakt voor mijn website en prijslijsten. Ze wil me overal mee helpen en ook kan ik goed met haar brainstormen. Ze werkt snel en het is heel fijn om met Wilma samen te werken!

Britt de Vaan – Britt Beautycare (www.britt-beautycare.nl)

Ik kan iedereen Backspace aanraden! Wilma heeft mij geholpen bij het schrijven en aanpassen van de teksten voor op mijn website. Ze heeft niet veel informatie nodig om met precies de juiste teksten te komen, erg fijn! En niet onbelangrijk … het gesprek met Wilma was ook erg gezellig!

Henriëtte van Pelt – by-Jet fashion & lifestyle (www.by-jet.nl)

Bij het opzetten van onze website en brochure hebben we Wilma ingeschakeld om de teksten te schrijven. Na een persoonlijk gesprek bij ons thuis heeft Wilma precies naar wens de tekst opgesteld en daarin goed rekening gehouden met hoe wij onze boodschap over willen brengen. Na onze feedback kwamen we al gauw tot een definitief resultaat, waar we erg blij mee zijn. Wilma, bedankt voor jouw hulp en expertise in dit proces!

Johan en Willemijn Vos – Vos Bouwbedrijf (www.vos-bouwbedrijf.nl)

We would like to thank you very much for your work and help in getting our project to a better level in a prompt manner. Our collaboration with you has been a pleasure. We are sure we will work together in the future as well.

Iliana, Irina and Neda Simeonova – Solution Finder / Our Kids iMagine (www.ourkidsimagine.com) – Bulgaria

Ik heb de samenwerking met Wilma als bijzonder fijn ervaren. Een boek schrijven is een proces van maanden, waar je toch een stukje van jezelf in legt. Juist dat stukje van jezelf wil je behouden. Wilma heeft de kwaliteit dat het echt je eigen teksten blijven, maar dan nog net iets mooier geformuleerd. De communicatie met Wilma, over de veranderingen die ze voorstelde, was erg prettig en duidelijk. Vaak gaf ze zelfs meerdere opties, hoe een zin beter tot zijn recht kon komen. Mijn complimenten, Wilma! Ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat van mijn boek ‘Zielsfrequenties’. Dank je wel voor de fijne samenwerking!

Mariëlla Alberts – Pure Energy Lifestyle (www.pureenergy-lifestyle.nl)

Om mijn website te laten herschrijven, werd mij geadviseerd contact op te nemen met Backspace Tekstredactie en dat heb ik gedaan. Vanaf de eerste kennismaking was het contact al erg prettig en duidelijk. De website is herschreven, inclusief de teksten voor mijn rapportages en de voorwaarden. Alles is geheel in goed overleg in een kort tijdsbestek door Wilma uitgewerkt en aangepast. Wilma geeft advies en doet voorstellen en dan zie je toch wel het verschil tussen ‘een tekst schrijven’ en ‘een duidelijk samenhangend verhaal in goed Nederlands’. Ik ben erg blij met de inzet en aanpak van Wilma en kan haar diensten aan een ieder aanbevelen.

Christ van den Hoven – HVN vastgoedkeuringen (www.hvnvastgoedkeuringen.nl)

Staat binnenkort ook jouw referentie hier bij?